tirsdag 4. oktober 2011

En liten ulykke!! Ble opp ring fra skolen til sønnen min i dag. En stemme som introduserte seg slik, at jeg skjønte noe var galt.. Jeg bare spurt hva det var som hadde skjedd med min sønn... Hun sa han var i gode hender, men om jeg kunne komme ned på lege kontoret der min sønn nå befant seg. Han hadde hatt en ulykke med en skarp kniv, når de i dag hadde vært på tur i skogen ;O)
Jeg var ferdig på trening og kom ut fra garderoben da mob. Ringer. Jeg setter meg derfor bare rett i bilen og kjører. Da jeg kommer ned til legekontoret, står en av lærerne på utsiden og venter. Ops! Er det så ille tenker jeg da! Jeg parkerer og går bort til læreren. Hun forklarer meg i korte trekk hva som har skjedd og vi går opp. Jeg går inn , etter å ha spurt hvor han er, og finner min lille sønn liggende tårevåt på en benk med en blodig hånd i fanget.. Den andre læreren sitter og holder han i hånden ;O) Han har smerter, det må bedøves. Og bedøvelsen gjør også vondt!!
-Jeg skal ALDRIG spikke mere, ALDRIG!! Sier min lille sønn. Lærerne reiser og legen og jeg er tilbake med min lille sønn. Jeg må assistere slik at legen får gjort det han skal. Jeg holder og legen syr. Stiller lampen så vi ser og stryker min lille gutt på kinnet. Det er VELDIG VONDT, men han er utrolig flink, fire sting og resten tape, for å holde såret sammen !! Etter en time er vi klare til å gå, med bandage og fatle på ;O) Hjem til smertestillende og DVD, tenker jeg nå!!
Dere får ønske oss lykke til nå. For med tre barn vet man at det er den første natten som er tøff.
Ha en god ettermiddag !;O)


MineBlom


5 kommentarer:

 1. Stackars liten. Men tur i oturen att inget värre hände.

  SvarSlett
 2. Ikke noe kjekt det der... Vi hadde en tilsvarende dag for ca ett år siden der vår barnehagegutt spikka seg. Og det var bedøvelsen som var værst her også (vi måtte fra legekontor til sykehus fordi han ikke kunne ta sprøytebedøvelsen de hadde på legekontoret...). Hvis det er en trøst, så er det ganske kult å snakke om i ettertid;) Lykke til i natt!

  PS: Imponerende tapetgalleri dere har!

  SvarSlett
 3. Nei og nei, stakkars gutt!! Håper det blir en medre natt enn forventet, og at han kommer seg raskt igjen!

  SvarSlett
 4. Jeg holdt på å miste den ene fingeren min når jeg var barn. Det var vont, men mest av alt så var det kjempeskummelt. Sånn tror jeg nok ofte det er, vi blir helt satt ut av å se store mengder blod, og vel værst når man er liten og ikke riktig forstår.

  Nå har det jo gått noen dager, håper det gikk greit.

  SvarSlett
 5. Huff lille vennen, det så ikke godt ut! Men du er så tøff, så dette går nok bra! Så får du kanskje et tøft arr du kan skryte av ;p

  SvarSlett

Takk for hilsen !
Det er så hyggelig at du legger igjen noen ord ;O)