mandag 3. oktober 2011

Nib`s Utfordring -Tapeten II !

Soverom 1 
Alle rom må ha en vakker tapet, selv Oppvasken!!
Soverom 2. 
Får du ikke bestemt deg for hvilke tapet du vil ha... da tar du bare i bruk alle du har!! 
Soverom 3

Her er det en som vet hvordan man kan kombinere og bruker tapeter. Som jeg har vist i tidligere innlegg, var jeg meget fascinert av alt Cecilie har gjort på sin Englegaard. 
Gå inn på  NIB å se konkurransen der ;O)

MineBlom 


4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! HELT herlige farger og stemning i det første bildet. Likte også veldig godt det røde rommet! Lykke til i utfordringen, kan absolutt se for meg at du blir finalist med et av disse bidragene!

  SvarSlett
 2. Spikket med kniv på tommelen- høres dramatisk ut...men du tar det meste på strak arm kjenner jeg deg rett;) Du får gi godgutten en god bedringsklem fra meg. Tenkte på deg das vi kjørte forbi englegard på vei til og fra bryllup..virkelig flott tapetbruk- og nydelige bilder som du har tatt der inne...synes det er trist å tenke på at det står tomt- det ser i alle fall forlatt og litt forsømt ut nå synes jeg...blir spennende å se hva det vil bli brukt til nå. Kjøkkenet deres er kjempefint, flott hylle med tapet, og de gamle dørene-sukk;) Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Tapeter tapeter i lange baner.... Fantastisk! Spisestuen er ute for lenge siden den ;)

  Link: http://malingsdamene.blogspot.com/2010/11/gammel-spisestue-fretter.html

  Mvh Heidi

  SvarSlett
 4. Så flotte tapeter! Det første soveromsbildet var fantastisk=) Ang spm på min blogg, så er det billy bokhylle med glassdører fra ikea,ja:) Så kjempefin den gamle døra deres var. Sånn kunne jeg og tenke meg! Gleder meg til å følge deg videre. Ha en god dag!

  SvarSlett

Takk for hilsen !
Det er så hyggelig at du legger igjen noen ord ;O)