onsdag 7. november 2012

NIB sin November utfordring

Jeg var så heldig å fikk lov å komme på besøk til Tonje på Wrights Gaard.
Lysene var tent og høsbladene var brakt inn som dekorasjon. Møblene er gamle, og bare det mest slitte som er umulig å bruke, er byttet ut, trukket om eller lignenede. Alt det gamle blir bevart så langt det er muligt. En mer mystisk og koselig krok, skal du lete lenge etter, for å finne. Det ser ut som et eventyr, og var et eventyr å kunne få lov til å være der. 
Deres historie er UTROLIG, og arbeidskraften deres er BEUNDRINGSVERDIG. Aldrig før har jeg sett noen jobbe så inntenst og så raskt med et så falleferdig prosjekt. Trykk HER for å se hva Tonje & Styrk har gjort. Så dyktige og proffe. 


Dette var noen verdifulle og gode timer med Tonje, riktig høstkos
Det var så mange inntrykk, at jeg ønsker å få komme tilbake å ta inn mere. Alle de små detaljer som Tonje er så flink til, vil jeg gjerne ha mere av ;O)Vi sees igjen 

7 kommentarer:

 1. Såvidt jeg vet er novemberutfordringen til NIB Kos og dette innlegget var virkelig det. For et fantastisk flott sted med en god atmosfære, nydelige bilder - skikkelig kos:)

  Ha en så god uke som du kan, tenker på dere.
  Varm klem
  Hanne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja takk... Jeg syntes det var et virkelig bra illustrasjin på høstkos ;O)))
   Takk for varm hilsen <3

   Slett
 2. For et sted og en atmosfære- men jeg vet ikke om jeg hadde turt å være her helt alene- for det var et eller annet...men kanskje bare min livlige fantasi;)
  Klem i fleng;)

  SvarSlett
 3. Hadde vært så gøy hvis du fikk til å komme på besøk. p.s bloggtreff 29.nov- kanskje noe for deg og- har meldt meg på inne hos n.i.b- men vet ikke om jeg har fått plass da.

  SvarSlett
  Svar
  1. Uhuuu!! tørr vi det da ;O)))
   Jeg skal sjekke... hvis ikke ser du meg hos deg ;O)

   Slett
 4. Oi.. Her gikk det både historisk sus, og en smak av krimromaner nedover ryggen i vellystige grøss. For et herlig rom! Måtte klikke inn på lenken, og skal såvisst kose meg videre der inne. Herlig å se ildsjeler i arbeid på gamle hus. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. JA!! Og dette er virkelig ildsjeler ;O))) Fantastisk flinke ;O)

   Slett

Takk for hilsen !
Det er så hyggelig at du legger igjen noen ord ;O)