tirsdag 5. juni 2012

Sommeren hvor ...

...blir den av ?

Selv om ikke sommeren, varmen helt er her, må jeg bytte til lettere gardiner.
Det er frodigt og grønnt ute, og jeg ønsker å få inn mest mulig med lys.
Lese kroken min ble i grunnen rett så bra 
Ikke sant !? ;O)
OLIVEN treet har fått en fin plass med masse sollys. Tror den vil trives her;)Hva må man gjøre for å få OLIVEN tre til å trives inne ?
Har du erfaring?

Første gang jeg prøver. Det hadde vært morsomt om det kunne bli her over vinteren...
2 kommentarer:

 1. Nydelig krans- håper du får til å lage en selv..hvem er det som spiller gitar..det er jo så fint. Herlig lesekrok- må si den stolen ser veeldig innbydende ut;)Jeg har hatt mitt oliventre i snart tre år- lar det stå ute om sommeren, på vinteren kan det sture litt og miste blader- i vår satte jeg det inn på badet- og det likte seg der- jeg gir det vann ofte...

  SvarSlett
 2. En vakker krans - den kunne jeg og tenke meg:)
  Oliventre har jeg ingen erfaring med så jeg kan nok ikke være til mye hjelp der;) Men det så jammen fint ut der det sto - og nå krysser jeg fingrene sammen med deg for finevær også, slik at sollyset kan flomme in over treet:)

  Jeg har svart deg inne hos meg, men kortversjonen er at; joda - A får tilrettelegging også til høsten, 100% oppdekking av spesped og assistent i en egen spesialenhet. Skriver litt mer om det i kommentaren min:)
  Jeg deler gjerne av mine erfaringer og du skal ikke se bort fra at du kan sitte på erfaringer som jeg kan få bruk for også. Glad vi har funnet hverandre:)

  Ha en fin onsdag,
  god klem:)

  SvarSlett

Takk for hilsen !
Det er så hyggelig at du legger igjen noen ord ;O)