fredag 18. november 2011

Oppskrift på Sandnøtter


Da er jeg i gang med Julebaksten ;O)


Sandnøtter



125 g usaltet smør eller margarin

250 g potetmel

75 g hvetemel

1 ts bakepulver

125 g sukker

1 egg

3 vaniljedråper eller 1 ts vaniljesukker
Det beste er økologisk vanilje.. 
Det gir en såååå god smak. 
Prøv selv;O)

Sikt mel og bakepulver, smuldre inn smør.
Pisk eggedosis og bland den inn. Blir deigen veldig klissete; tilsett mer potetmel. La deigen hvile 30 - 40 min. i kjøleskap.
Trill til en fingertykk pølse, del den opp i skiver. Trill skivene til kuler, og sett dem på bakeplaten og trykkes litt flate (ca 2 cm i diameter).
Stekes på 180°C i 10 min., midt i ovnen.
Sandnøttene er helt lyse når de er ferdige, men antydning til farge på undersiden.






Ønsker dere en fin helg ;O)
MineBlom

3 kommentarer:

  1. Så koselig og være igang;)
    Og så herlig de var pakket inn ♥
    Sandnøtter er knallgodt!!

    Holder de seg godt i disse posene?
    Slik at man kan begynne med jule-gave-baksten snart?

    Ha en finfin kveld!

    Klem Line

    SvarSlett
  2. Disse så gode ut, og så fint pakket inn! Kjempe flott førjulsgave.
    mvh Hildegunn

    SvarSlett

Takk for hilsen !
Det er så hyggelig at du legger igjen noen ord ;O)