Da er jeg i gang med Julebaksten ;O)
Sandnøtter
125 g usaltet smør eller margarin
250 g potetmel
75 g hvetemel
1 ts bakepulver
125 g sukker
1 egg
3 vaniljedråper eller 1 ts vaniljesukker
Det beste er økologisk vanilje..
Det gir en såååå god smak.
Prøv selv;O)
Sikt mel og bakepulver, smuldre inn smør.
Pisk eggedosis og bland den inn. Blir deigen veldig klissete; tilsett mer potetmel. La deigen hvile 30 - 40 min. i kjøleskap.
Trill til en fingertykk pølse, del den opp i skiver. Trill skivene til kuler, og sett dem på bakeplaten og trykkes litt flate (ca 2 cm i diameter).
Stekes på 180°C i 10 min., midt i ovnen.
Sandnøttene er helt lyse når de er ferdige, men antydning til farge på undersiden.
Ønsker dere en fin helg ;O)
Ønsker dere en fin helg ;O)
MineBlom
<3
SvarSlettSå koselig og være igang;)
SvarSlettOg så herlig de var pakket inn ♥
Sandnøtter er knallgodt!!
Holder de seg godt i disse posene?
Slik at man kan begynne med jule-gave-baksten snart?
Ha en finfin kveld!
Klem Line
Disse så gode ut, og så fint pakket inn! Kjempe flott førjulsgave.
SvarSlettmvh Hildegunn